Χρηματικές Συμβουλές που μπορούν να μάθουν οι millennials από τους παππούδες τους

Οι παππούδες είναι καλοί για πολλά πράγματα, όπως για να βοηθήσουν με ιστορίες του παρελθόντος, να μας αφήσουν να ξεφύγουμε και να μας χαλάσουν. Έχουν επίσης πολλές γνώσεις για να μεταδώσουν, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών χρήματος.

Παρόλο που ίσως δεν είχαν αντιμετωπίσει ζητήματα όπως το χρέος των φοιτητικών δανείων, έπρεπε να επιβιώσουν με προϋπολογισμό κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης ή να μάθουν πώς να αγοράζουν αντικείμενα χρησιμοποιώντας νέες μορφές πίστωσης στη δεκαετία του 1960 kiirlaen kohe kätte.

1. Ξεκινήστε την αποθήκευση για σύνταξη ASAP

Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει για τη συνταξιοδότηση, είναι οι παππούδες μας. Είναι αυτοί που πιθανόν να ζουν από επενδύσεις από το παρελθόν και ξέρουν τι χρειάζεται για να έχουν έναν άνετο τρόπο ζωής κατά τη διάρκεια των χρυσών χρόνων.

Ξεκινήστε εξοικονόμηση για συνταξιοδότηση μόλις έχετε εισόδημα. Η μαγεία του σύνθετου ενδιαφέροντος θα λειτουργήσει προς όφελός σας. Όσο περισσότερο δίνεις τις επενδύσεις σου να μεγαλώνεις τόσο λιγότεροι θα πρέπει να βάλεις στην άκρη.

Τα οφέλη κοινωνικής ασφάλισης θα μπορούσαν να αλλάξουν για τις Millennials και τις επόμενες γενιές. Ωστόσο, τα δύο τρίτα των εργαζόμενων χιλιετηρίδων δεν έχουν κερδίσει τίποτα για τη συνταξιοδότησή τους, σύμφωνα με έκθεση του Εθνικού Ινστιτούτου για την ασφάλεια συνταξιοδότησης του Φεβρουαρίου του 2018.

Χρησιμοποιώντας τον οδηγό της JP Morgan για συνταξιοδότηση, μπορείτε να υπολογίσετε πόσα αποταμιεύματα θα πρέπει να έχετε κατά τη συνταξιοδότηση με βάση την ηλικία και το εισόδημά σας. Αν υπολείπετε τον στόχο, ξεκινήστε να βάζετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

2. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τα δάνεια σπουδών σας

Να σιγουρευτείτε ότι το δάνειο για το κολλέγιο θα εξοφληθεί. Πολλοί απόφοιτοι του γυμνασίου πηγαίνουν κατευθείαν στο κολέγιο και δεν έχουν ιδέα ποιες είναι οι επιλογές σταδιοδρομίας που θα καλύψουν το χρέος των φοιτητικών δανείων τους. Θα ήταν κρίμα να αποφοιτήσουν με κακό βαθμό και τεράστιο χρέος.

Περίπου 44,2 εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμετωπίζουν το χρέος των φοιτητικών δανείων σήμερα, μια πρόκληση που δεν υπήρχε για τους ανθρώπους στη γενιά των παππούδων μας.

Οι μαθητές θα πρέπει πάντα να προσπαθούν να λάβουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μέσω υποτροφιών και επιχορηγήσεων. Πρέπει να δουν τι είδους οικονομική βοήθεια με βάση τις ανάγκες ή κυβερνητικά δάνεια σπουδαστών είναι διαθέσιμα. Τα κυβερνητικά δάνεια ρυθμίζουν τα επιτόκια και τις ευέλικτες επιλογές αποπληρωμής.

Αν υπάρχει κάποιο κενό στην κάλυψη, εξετάστε το ενδεχόμενο λήψης ιδιωτικών δανείων σπουδαστών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Επίσης, χρησιμοποιήστε διάφορες αριθμομηχανές φοιτητικών δανείων για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε περισσότερο χρέος από ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Όσο περισσότερο προετοιμάζετε εκ των προτέρων, τόσο λιγότερο θα αισθανθείτε το βάρος του χρέους της εκπαίδευσης στο μέλλον. Εάν δεν νομίζετε ότι το πτυχίο σας θα σας βοηθήσει να σας προσγειώσει αρκετά υψηλό μισθό για να εξοφλήσετε το χρέος, σκεφτείτε να μην δανειστείτε για το κολέγιο ή να κοιτάξετε τις μεγάλες εταιρείες μεταγωγής parim veebisait.

3. Κάντε περισσότερα και αποθηκεύτε

Οι millennials κάνουν πολλά χρήματα, αλλά δεν εξοικονομούν. Μόνο το 63% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι εξοικονομούν, σύμφωνα με έκθεση της Bank of America του 2018.